Produkty pro tabák v belgiu (6)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
LAFARGE - KAMERUN

LAFARGE - KAMERUN

Klíčový cementový terminál pro terminál pro dovoz cementu Kapacita skladování: 28 000 T, včetně zařízení pro manipulaci a expedici
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Jambonneau - Místní Konzervy

Jambonneau - Místní Konzervy

Podávejte čerstvé, s přílohou zeleniny nebo v salátu podle vašeho výběru: rukola, mesclun, dubový list…
HOVĚZÍ BOURGUIGNON A BRAMBORY - BISTRONOMICKÉ

HOVĚZÍ BOURGUIGNON A BRAMBORY - BISTRONOMICKÉ

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 1,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g Sacharidy: 8,4 g Z toho cukry: 2,4 g Vláknina: 0,7 g Bílkoviny: 7,7 g Sůl: 0,70 g
Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Pokrm lze ohřát přímo ve sklenici v mikrovlnné troubě po dobu 2 minut na maximální výkon a měl by být konzumován ve sklenici. Tuky: 3,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g Sacharidy: 5,2 g Z toho cukry: 1,5 g Bílkoviny: 5,8 g Sůl: 0,56 g